AC BLOK

Novo u ponudi

 • img

  Peugeot Boxer

  Sudeći po reakcijama kupaca, jedno od najboljih dostavnih vozila današnjice - Peugeot Boxer - možete kupiti na leasing sa rokom otplate i do 7 godina! Mjesečna rata iznosi samo 452,85 KM. Detaljne informacije potražite od naše službe prodaje.

  Proljetna akcija
 • img

  Peugeot Partner

  Novi Peugeot Partner, proglašen za VAN godine 2019, možete kupiti na leasing sa rokom otplate i do 7 godina! Mjesečna rata iznosi samo 318,99 KM. Detaljne informacije potražite od naše službe prodaje.

  Proljetna akcija
 • img

  Peugeot 2008

  SUV Peugeot 2008, neprikosnoveni vladar grada, od sada može biti vaš na leasing sa rokom otplate i do 7 godina! Mjesečna rata iznosi samo 289,93 KM. Detaljne informacije potražite od naše službe prodaje.

  Proljetna akcija
 • img

  Peugeot 208

  Peugeot 208, dinamičan i stilski prefinjen, sa motorima koji su godinama proglašavani najboljima na svijetu, od sada možete kupiti na leasing sa rokom otplate i do 7 godina! Mjesečna rata iznosi samo 216,61 KM. Detaljne informacije potražite od naše službe prodaje

  Proljetna akcija!

AKCIJSKA PONUDA

 • img

  Proizvod mjeseca

  Brinemo o svim vama potrebnim sitnicama u vašim Lavovima. Ovoga puta to su LED lampa koju možete koristiti i kao signalnu lampu na putu, jer ima narandžaste LED bljeskalice. Zaštita za prednje sjedišta je često neophodna kad vozite dijete na zadnjem sjedištu, jer djeca obično drže noge na naslonjaču. Akcijske cijene važe do 15. maja 2019. godine. Zato, požurite!

  Pozovite našu prodaju!
 • img

  Peugeot 3+

  Zbog izuzetno velikog interesovanja i na vaš zahtjev, produžili smo akciju Peugeot 3+. za sva Peugeot putnička vozila starija od 3 godine. Zamjenite ulje i filter ulja i uradite kompletan pregled vašeg Lava za samo 89,00 KM. Akcija traje do 15. maja 2019. godine. Očekujemo vas!

  Pozovite naš servis!
 • img

  Zamjena seta zupčastog remena

  Na cijenu zamjene seta zupčastog remena i na cijenu aditiva za gorivo odobravamo popust od 15%. Iskoristite ovu priliku i osvježite vašeg Lava što prije, jer akcija traje samo do 15. maja 2019. godine. Vidimo se!

  Pozovite naš servis!

AC BLOK

Opis

Lokacija i radno vrijeme

Ne propustite