Novosti

Prethodna Sljedeća
Novosti | 26 05 2015
Peugeot uz 0% kamate i pet godina garancije

Peugeot u BiH pripremio je specijalnu akciju finansiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila po izuzetnim uslovima uz 0% kamate i bez učešća.


 

„Za naše vjerne kupce pripremili smo specijalne uslove finansiranja novih Peugeot automobila. U saradnji sa partnerskom lizing kućom omogućili smo kamatu od 0% bez učešća na period do 60 mjeseci. Također, postoji mogućnost prilagodbe perioda finansiranja potrebama kupaca, kako bi mogli svoje troškove planirati u skladu sa svojim potrebama. Peugeot automobili se ističu elegantnim dizajnom, kvalitetom te izrazitom udobnošću i to je ono čime najviše osvajamo kupce u Bosni i Hercegovini“, izjavio je Danijel Despotović, direktor prodaje i marketinga, kompanije Vermont, generalnog uvoznika za Peugeot proizvode u BiH.


Međutim, to nije sve što su pripremili iz Peugeot-a. U periodu trajanja akcije, za putničke automobile na stanju, svi kupci dobijaju petu godinu produžene garancije na poklon za svoje vozilo.


Najprodavaniji modeli u prethodnoj godini su modeli 301, novi 308, 208 i 508 u segmentu putničkih vozila, dok su modeli 208 Van, Peugeot Partner i Peugeot Boxer najprodavaniji modeli u segmentu lakih komercijalnih vozila.


O akciji koja traje to 15. jula, ili isteka zaliha. Svi zainteresovani mogu više saznati u svim ovlaštenim Peugeot koncesionarima, te na licu mjesta dobiti više detalja o ovoj akciji, ali i iskoristiti priliku za testnu vožnju nekog od novih Peugeot modela.