Novosti

Prethodna Sljedeća
Novosti | 04 11 2015
Saopštenje Peugeot koncesionara Verano Motors Banja Luka

verano.jpg

 

Verano Motors Banja Luka nastavlja sa uspješnim poslovanjem

Partneri, kupci i dobavljači i dalje imaju siguran oslonac za Peugeot vozila u Republici Srpskoj i cijeloj Bosni i Hercegovini

Verano Motors Banja Luka posluje, i nastaviće da posluje, bez ikakvih zastoja. Ne postoji nikakva poslovna niti pravna veza ovog pravnog lica sa kompanijom iz Srbije pod nazivom Verano Motors iz Beograda koja je, kako su objavili mediji iz Srbije, od ove sedmice u stečajnom postupku.

Poslovanje kompanije Verano Motors Banja Luka potpuno je samostalno, stabilno i uspješno a sve dogovorene isporuke naručenih vozila, servisi, garancije za vozila su potpuno pouzdana i realizuju se po planu. Klijenti čija su vozila u garanciji, klijenti koji su naručili vozila, klijenti na servisu i svi partneri u svakom trenutku imaće pristup najboljoj usluzi, kao što je to bio slučaj i u prethodnih 15 godina.

Vlasnička struktura Verano Motors Banja Luka, od polovine 2014. godine, pa i na današnji dan, nije u nikakvoj vezi sa kompanijom Verano Motors iz Beograda te se dešavanja u vezi s ovom kompanijom ne odnose na banjalučku kompaniju – ovlaštenog Peugeot koncesionara.

Za sve dodatne informacije ljubazno osoblje stoji na raspolaganju.