INOVACIJE
I TEHNOLOGIJE

PEUGEOT inovacije su dizajnirane prvenstveno da potaknu vaše emocije. Svako vozilo koje se prodaje pod brandom Peugeot dolazi upotpunjeno novim tehnologijama koje nude izuzetan doživljaj i nezaboravan osjećaj u vožnji. Pozivamo vas da ih istražite s nama.
1

PEUGEOT i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit mijenja arhitekturu vozačevog sjedišta kako bi pružio sasvim novo iskustvo u vožnji. Dizajniran da zadovolji izrazito zahtjevan niz specifikacija, nudi intuitivan pristup svim funkcijama.

Kompaktni volan donosi poboljšano držanje i osjetnije upravljanje za pojačani užitak u vožnji. Zahvaljujući uzdignutom ekranu, vozači imaju pristup svim osnovnim informacijama o vožnji bez potrebe da skidaju pogled s ceste. Nova centralna konzola i veliki 9,7 " touchscreen ekran stvaraju čisto, pregledno okruženja tokom vožnji.

S manje tipki nego ikada i materijala najviše kvalitete, PEUGEOT i-Cockpit ima izgled koji je vrlo jedinstven i bez presedana u automobilskoj industriji - karakterističan, odmah prepoznatljiv stil koji je osvojio Nagradu za najprivlačniju unutrašnjost na 29. Internationalnom Festivalu automobila 2013. godine.

SAZNAJTE VIŠE O OPTIMIZACIJI VOŽNJE
2

OPTIMIZIRANA POTROŠNJA GORIVA

OPTIMIZIRANA POTROŠNJA GORIVA

PureTech
Naši 3-cilindrični benzinski motori PureTech su lakši i kompaktniji a to smanjenje težine i veličine rezultira povećanom energetskom učinkovitošću. Nude jedinstven nivo užitka u vožnji i prvoklasne performanse, ostajući iznimno čvrsti i pouzdani.

BlueHDi
Naši BlueHDi dizel motori kombiniraju vrhunske performanse uz minimum emisije. BlueHDi tehnologija nudi ekskluzivnu kombinaciju oksidacijskog katalizatora SCR (Selektivna Katalitička Redukcija) i FAP (Filter Čestica) sistema, omogućujući motoru smanjenje emisije dušikovih oksida (NOx) do 90% i smanjenje emisije CO2 do 82 g / km, a također smanjuje potrošnju goriva i eliminira do 99,9% svih sitnih čestica.

HYbrid4
Zahvaljujući HYbrid4 tehnologiji, u mogućnosti smo ponuditi prvi potpuni hibridni dizelski motor u svijetu, omogućujući vozaču da odabere najprikladniji način vožnje za bilo koje putovanje.

Ova značajka je vrlo jednostavna za korištenje: brojčanik na centralnoj konzoli omogućuje vozaču odabir između 4 različita načina vožnje: Auto (redovna vožnja, ali naizmjence električna ili dizel), Sport (dinamičnije performanse), Electric  (za tihu gradsku vožnju, bez emisija) i pogon na 4 točka  (za poboljšano držanje na cesti na svim terenima).

SAZNAJTE VIŠE O UČINKOVITOSTI
3

SPORTSKI MOTORI

SPORTSKI MOTORI

Uživajte u pravom trkaćem duhu s modelima GT i GTi iz Peugeot - sporty vozila, koji sadrže visoke performanse motora i koji su dizajnirani da pruže nove osjećaje u vožnji.
Ponovno otkrijte radosti dinamičke vožnje zahvaljujući uzbudljivim 205 KS motorima kod 308GT i 508GT.
Bit ćete jednako oduševljeni s vrhunskom izvedbom 208 GTI, najsavremenijom reinterpretacijom legendarnog 205 GTI.

SAZNAJTE VIŠE O PERFORMANSAMA
4

PEUGEOT CONNECT SOS

PEUGEOT CONNECT SOS

S više od milijun vozila s PEUGEOT Connect SOS-om, našom geolokalizirajućom hitnom uslugom, Peugeot je u potpunosti predan osiguranju maksimalne sigurnosti za vas i vaše putnike.

PEUGEOT Connect SOS je geolokalizirajuća usluga poziva u nuždi koja je dostupna 24 / 7 bez dopunske pretplate. U bilo kojoj situaciji poziva koji zahtjeva brzu akciju, kao što su nesreće, vrtoglavica ili je vozilo napadnuto, sistem nam omogućuje da pošaljemo tačno onu pomoć koja je vama neophodna.

PEUGEOT Connect SOS funkcionira na dva načina:

 - Automatski: čim se zračni jastuci ili pirotehnički pojasevi aktiviraju, vozilo automatski šalje hitan poziv - od vas se ne traži nikakva akcija. Vaš položaj je prikazan odmah, a PEUGEOT Connect SOS operater vas kontaktira na vašem jeziku i odmah šalje najprikladniju pomoć.

 - Ručno: ako ste svjedok ili ste doživjeli vrtoglavicu, kritičnu situaciju koja bi mogla prouzrokovati nesreću ili napad koji bi mogli dovesti do ozbiljnih tjelesnih ozljeda za vas, vaše putnike ili vanjsku treću stranu, samo aktivirajte ručno hitan poziv pritiskom na SOS tipku na instrument tabli u vozilu, i bit ćete povezani odmah s pozivnim centrom PEUGEOT Connect SOS.

SAZNAJTE VIŠE O POVEZIVANJU