Novi Peugeot 308

Novo lice Peugeota
Novi Peugeot 308

Marka Peugeot sa ponosom predstavlja potpuno novi Peugeot 308 kojeg krasi najnoviji logotip marke. Cjelokupna optimizacija arhitekturne strukture doprinijela je još većoj udobnosti boravka te dodatno naglasila njegovu dinamičnost i pripadnost marki.

Tehnološko napredni novi Peugeot 308 pruža sisteme za pomoć u vožnji posljednje generacije, novo vozačevo mjesto Peugeot i-Cockpit® koji uključuje intuitivan, poveziv i odlučno moderan sistem za informacije i zabavu i-Connect® Advanced.

Novi Peugeot 308 je visoko učinkovit i efikasan te slijedi strategiju Power of Choice. Dostupan je kako sa priključno hibridnim motorom tako i sa benzinskim ili dizelskim pogonskim sklopom.

Kako bi novi Peugeot 308 ispunio svoje ciljeve s aspekta aerodinamične učinkovitosti, nije poboljšao svoj stav i stilski dizajn samo na spoljašnjim površinama, već i u unutrašnjosti. Sve to zahvaljujući optimalno poboljšanom arhitekturnom dizajnu i učinkovitošću postupaka preoblikovanja karoserije.

Krasi ga najnoviji logotip marke Peugeot na ukrasnoj maski, koji mu je u potpunosti posvećen. Logotip dodatno naglašava motiv na ukrasnoj rešetki koji se postupno ulijeva u nju. Zadnja svjetla dobila su tehnologiju full LED sa izgledom tri lavlje kandže za moderan svjetlosni potpis marke Peugeot.

Dostupan će biti u 7 boja karoserije:

Zelena Olivine, plava Vertigo, crvena Elixir, perla bijela Perle, bijela Banquise, siva Artense i crna Perla Nera.