OPĆI UVJETI KORIŠTENJA WEB MJESTA ČLANOVA PRODAJNO-SERVISNE MREŽE peugeot

https://www.koncesionar.peugeot.ba

 

Ovo web mjesto namijenjeno je osobnom korištenju posjetitelja. Za pristup ovom web mjestu i za njegovo korištenje vrijede ovi opći uvjeti koji su detaljno definirani u nastavku kao i relevantno zakonodavstvo. Ulaskom na web mjesto https://www.koncesionar.peugeot.ba korisnici potvrđuju da su upoznati s ovim uvjetima, da su saglasni s njima i da ih njihove odredbe obavezuju. Vlasnik web mjesta nastojat će:

 

 • da web mjesto djeluje nesmetano, ali ne odgovara za prekid djelovanja odnosno nedjelovanje koje je posljedica više sile ili radnji treće osobe koje se nisu mogle očekivati i čije se posljedice nisu mogle izbjeći ili ukloniti;
 • da u slučaju prekida djelovanja odnosno nedjelovanja web mjesta isto početi djelovati u najkraćem mogućem roku;
 • da podaci objavljeni na web mjestu https://www.koncesionar.peugeot.ba budu točni.

 

Vlasnik web mjesta ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu ili drugu odgovornost za greške ili propuste u sadržaju web mjesta, a istovremeno zadržava pravo izmjene, dopune i ažuriranja funkcionalnosti i sadržaja na web mjestu.

Poduzeće koje je vlasnik web mjesta zadržava pravo na izmjenu i ažuriranje ovih općih uvjeta i svih elemenata, proizvoda ili usluga prezentiranih na web mjestu. Sve ove izmjene obavezujuće su za korisnike interneta, koji se prilikom svake posjete web mjesta moraju upoznati s ovim općim uvjetima.

 

 • Vlasnik web mjesta je društvo P Automobil Import d.o.o., (u nastavku PAI)) sa sjedištem u Ljubljani na adresi Barjanska 54, 1000 Ljubljana, Slovenija.
 • Web mjestom upravlja društvo P Automobil Import d.o.o., (u nastavku PAI) i ovlašteni prodavatelji i serviseri peugeot u BIH (u nastavku ovlaštene mreže marke peugeot).
 • Hosting web mjesta obezbeđuje: DSPOT d.o.o. Stritarjeva 6a, 4000 Kranj

 

Sadržaj rubrika:

 1. Pravo na intelektualno vlasništvo
 2. Informacije o proizvodima i uslugama
 3. Zaštita osobnih podataka
 4. Hiperlinkovi
 5. Nezakonita ili zabranjena upotreba
 6. Ograničenje odgovornosti
 7. Ažuriranje
 8. Kolačići (cookies)
 9. Objava

 

1. Pravo na intelektualno vlasništvo

Brojni elementi na web mjestu https://www.koncesionar.peugeot.ba su:
a) zaštićeni zakonodavstvom o autorskim pravima: to se može odnositi na fotografije, članke, skice, animirane sekvence, modele vozila ...;

b) zaštićeni zakonodavstvom o robnim markama: ovdje je riječ o robnoj marki peugeot i robnoj marki marke modela vozila koje se pojavljuju na web mjestu. Sva prava zadržana.

Korisnici mogu koristiti web mjesto https://www.koncesionar.peugeot.ba isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je mijenjanje, kopiranje, distribucija, emitiranje, prikazivanje, izvođenje, umnožavanje, objavljivanje, licenciranje, stvaranje izvedenica, prenošenje ali prodavanje bilo kojih podataka, programske opreme, proizvoda ili usluga koje su dio web mjesta, osim ako nije izričito navedeno u ovim uvjetima korištenja.

 

 

2. Informacije o proizvodima i uslugama

Proizvodi

Informacije i ilustracije na stranama ovog web mjesta zasnivaju se na tehničkim karakteristikama važećim u trenutku postavljanja na Internet ili ažuriranja različitih stranica web mjesta.
Kompleti opreme predstavljeni na vozilima na ovom web mjestu mogu biti, s obzirom na izvedbu, dio serijske opreme ili opreme uz doplatu odnosno za određenu izvedbu nisu predviđeni.

U okviru politike stalnog poboljšavanja proizvoda, PAI i članovi ovlaštene mreže marke peugeot mogu bilo kada mijenjati tehničke karakteristike, opremu, opcije ili nijanse boje vozila. Istovremeno trenutne tehnike reprodukcije ne omogućuju vjernu reprodukciju boja.

Modeli i/ili verzije predstavljeni na ovom web mjestu kao i sva njihova dodatna oprema, opcije i dodaci su oni koji se prodaju u BIH. Mogu se razlikovati po pojedinačnim prodajnim mjestima i nisu uvijek dostupni za kod svih izabranih ovlaštenih prodavatelja. U svakom slučaju, informacije na ovom web mjestu su općeg karaktera i nemaju ugovornu vrijednost.
Nova vozila na zalihi predstavljena na ovoj web stranici su vozila koja su dostupna u trenutku zalihe pojedinačnog prodajnog mjesta odnosno člana ovlaštene mreže marke peugeot.

Ova nova vozila prodaju samo poduzeća koja ih nude i za njih odgovaraju. Upozoravamo vas na činjenicu da samo potpisivanje narudžbe ili obrasca za rezervaciju s ovlaštenim prodajnim mjestom omogućuje faktičku prodaju ili rezervaciju vozila.

Uz to, sve navedene cijene su samo preporučene prodajne cijene za Sloveniju od strane ovlaštene mreže marke peugeot i nisu obavezujuće.

Za predstavljene cijene, ponude, promocije i slično isključivo je odgovorno poduzeće koje upravlja web mjestom na kojem se sadržaj nalazi.

 

Usluge

Usluge na ovom web mjestu su one koje mogu pružati članovi sudionici ovlaštene mreže marke peugeot. Za rezervne dijelove i pribor navedene su informativne cijene bez montaže, osim u slučaju cijene paketne usluge. Ove paketne usluge važe za samo za navedeno razdoblje.

Članovi ovlaštene mreže marke peugeot stoje vam na raspolaganju za sva vaša pitanja o proizvodima i uslugama predstavljenim na ovom web mjestu.

Napominjemo da su članovi servisno prodajne mreže peugeot neovisni trgovci koji mogu slobodno određivati svoje cijene i prema vlastitoj odluci sudjelovati u akcijama koje nudi PAI (uključujući paketne usluge).

 

 

3. Zaštita osobnih podataka

Za sve osobne podatke koje korisnik upiše na web stranici vrijedi politika privatnosti u skladu sa važećim zakonodavstvom o 

 

 

4. Hiperlinkovi

Prije postavljanja hiperlinka na web mjesto https://www.koncesionar.peugeot.ba  potrebno je pribaviti pismenu prethodnu suglasnost PAI ili člana ovlaštene mreže marke peugeot koji ni u kom slučaju ne odgovaraju za sadržaj i proizvode ili usluge koje nude web mjesta koji sadrže hiperlinkove ili bilo koji drugi link do web mjesta https://www.koncesionar.peugeot.ba.

 

 

5. Nezakonita ili zabranjena upotreba

Korisnik ne smije da pokuša dobiti neovlašten pristup bilo kojoj usluzi web mjesta https://www.koncesionar.peugeot.ba, računalnom sistemu, s njim povezanoj mreži ili podacima o bilo kojem drugom korisniku.

 

 

6. Ograničenje odgovornosti

Web mjesto https://www.koncesionar.peugeot.ba koristite isključivo i u potpunosti na vlastitu odgovornost. PAI i članovi ovlaštene mreže marke peugeot ne odgovaraju za neposrednu ili posrednu štetu, kao što je materijalna šteta, gubitak podataka ili programske opreme i financijska šteta, koje bi nastale zbog korištenja ovog web mjesta ili s njim povezanih web mjesta.

 

 

7. Ažuriranje

PAI i članovi ovlaštene mreže marke peugeot zadržavaju pravo na izmjenu i ažuriranje općih uvjeta i/ili svih elemenata, proizvoda i usluga predstavljenih na ovom web mjestu, bez prethodnog upozorenja.

Zbog svih ovih izmjena korisnici moraju pročitati ove opće uvjete pri svakoj prijavi u sistem.

 

 

8. Objava

Opći uvjeti web mjesta https://www.koncesionar.peugeot.ba objavljeni su na web mjestu https://www.koncesionar.peugeot.ba